Sinterklaas


O, kom er eens kijken, wat ik bij Plein 8 vind…


Sint en Piet bij Plein 8

Hoor wie klopt daar kinderen? Het is de Lunchpiet van Plein 8 met een heerlijke huisgemaakte lunchbox en genoeg strooigoed voor het hele gezin!

Hoe vier jij Sinterklaas dit jaar? Om de kinderen in Heerhugowaard e.o. tóch nog een leuke Sinterklaasfeest te geven, introduceren wij de Sint- en Piet-boxen. Onze Lunchpieten komen op zaterdag 5 december jouw bestelling bezorgen en maken er samen met jou en jouw kinderen een gezellig feestje (op afstand) van.

Bestellen kan via Whatsapp (klik op bovenstaande knop) of telefonisch, tot uiterlijk 3 december vóór 17:00 uur. Geef je keuze bezorgen of afhalen door. Vergeet je adres niet te vermelden!

Kies je voor bezorgen? Onze Lunchpieten bezorgen tussen 10:00 en 13:00 uur jouw bestelling. Vanaf €20,00 bezorgen wij gratis in Heerhugowaard, anders bedragen de bezorgkosten €2,95. Betaling middels een Tikkie (vooraf).

Kies je voor afhalen? Dan kan je jouw bestelling ophalen tussen 11:00 uur en 13:00 uur in onze lunchroom aan het Stationsplein 8 te Heerhugowaard.

Verwen het hele gezin met een heerlijke lunch en verras jouw kind(eren) met een gezellig bezoekje van onze Lunchpiet!


Onze Sint en Piet-boxen

Voor volwassenen

De Sint-box
Een broodje (wit/bruin) naar keuze, een verse jus d’Orange, een stuk huisgemaakte cheesecake van pepernoten-witte chocolade en een brownie. En natuurlijk een heleboel pepernoten…

Keuze uit een broodje tonijnsalade, carpaccio of brie.

€12,50

Voor kids

De Pieten-box
Een (mini) broodje en een verse croissant inclusief zoet beleg en kaas, pakje Chocomel en een heerlijke zoete verrassing.
En natuurlijk een heleboel pepernoten…

€7,50

Heb je allergieën of liever geen vis en/of vlees? Laat het ons weten!

“Onze missie is om iedere dag vers en gezond eten te bereiden voor onze gasten”

Talitha Barkey – Plein 8

Contact

Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze lunchroom.

Plein 8 Heerhugowaard
Stationsplein 8
1703 WB Heerhugowaard